LIFE LATELY: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

18.10.17

Life Lately: September - Ioanna's Notebook

Καλημέρα!

Για την σημερινή ανάρτηση σκέφτηκα να κάνω κάτι διαφορετικό. Να ξεκινήσω μια νέα μηνιαία σειρά με όλα τα καλά αλλά και τα άσχημα του μήνα που πέρασε. Life Lately, λοιπόν!

Ο Σεπτέμβριος είναι πάντα ένας πολύ busy μήνας. Είναι ο μήνας που προσπαθείς να συνέλθεις από τις καλοκαιρινές διακοπές, να βάλεις ξανά τη ζωή σου σε πρόγραμμα, να οργανωθείς και να οργανώσεις. Γενικά, όπως έχω ξαναπεί ο Σεπτέμβριος για μένα σηματοδοτεί πάντα ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα χρονιά και μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνεις τον απολογισμό σου και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου.

Life Lately: September - Ioanna's Notebook

Edit Your Life Magazine

Έτσι λοιπόν και αυτός ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε δημιουργικά. Οι όμορφες blogο-επισκέψεις που ανταλλάξαμε με την Έλενα από το Busy Mama’s Corner πάνω σε θέματα μόδας αλλά και για το πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας να προσαρμοστούν εύκολα στο σχολείο οδήγησαν σε μια συνεργασία με το Edit Your Life Magazine, ένα ηλεκτρονικό περιοδικό, του οποίου είμαι φανατική αναγνώστρια και τώρα πια και μέλος της συντακτικής του ομάδας. Πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτή την αναπάντεχη συνεργασία και έχω πολλές ιδέες που θέλω να μοιραστώ μαζί σας μέσα από τις ηλεκτρονικές του σελίδες. Θα τα λέμε λοιπόν και κάθε Σάββατο μέσα από το Edit Your Life Magazine, σας περιμένω!

Life Lately: September - Ioanna's Notebook

Blogging

Αλλά και για το δικό μου blogο-σπιτάκι, το Ioanna’s Notebook έχω πολλά όμορφα πράγματα στα σκαριά. Μόνη μου έννοια και καθημερινός αγώνας βέβαια είναι να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να στρωθώ στη δουλειά γιατί αγαπημένες φίλες (και φίλοι) με όλα αυτά που πρέπει να γίνουν στη δουλειά, στο σπίτι, στην οικογένεια κλπ. δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ όσο πραγματικά θέλω. Μείνετε λοιπόν συντονισμένες γιατί και διαγωνισμοί έρχονται και άκρως ενδιαφέροντα άρθρα. Επίσης σκέφτηκα να ανεβαίνουν στο Instagram μικρά review για διάφορα προϊόντα που για διάφορους λόγους δεν βρίσκουν τον δρόμο τους στο blog, γι’ αυτό φρόντισε να με ακολουθείς!

Life Lately: September - Ioanna's Notebook

This & That

Στα άλλα νέα του μήνα, ο μικρός μου πρίγκηπας μεγάλωσε και είναι τώρα πια πρωτάκι. Μαθητής της Α’ Δημοτικού παρακαλώ! Σαν νερό περνά ο χρόνος … σαν ψέμα μου φαίνεται, πότε μεγάλωσε το «σκασμένο». Αλλά και η μικρή μας πριγκίπισσα, η επονομαζόμενη και … κοντέσα είναι μαθήτρια του Προνηπίου. Με τον Ηλία επιλέξαμε να συνεχίσει το Προνήπιο στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και όχι στο Νηπιαγωγείο καθώς έχουμε την πεποίθηση ότι θα προετοιμαστεί έτσι καλύτερα για την επόμενη χρονιά της στο Νηπιαγωγείο. Βέβαια, για να τα λέμε και όλα δεδομένου ότι δεν έχουμε καμία απολύτως βοήθεια με τα παιδιά (σε καθημερινή τουλάχιστον βάση), μας βολεύει το πρόγραμμα του παιδικού σταθμού γιατί λειτουργούν έως τα τέλη Ιουλίου.


Life Lately: September - Ioanna's Notebook

Και μιας και μιλάμε για παιδιά, ξεκλέψαμε λίγο χρόνο και είδαμε όλοι μαζί την ταινία Εγώ ο Απαισιότατος 3. Μια παιδική ταινία που πραγματικά με εντυπωσίασε καθώς την χαρήκαμε όλοι πραγματικά πολύ. Ίσως εγώ και ο Ηλίας πραγματικά πολύ! Γεμάτη 80's μουσική, διασκεδάσαμε (και τραγουδήσαμε!) με την καρδιά μας. Αυτό όμως που απόλαυσα πιο πολύ είναι η απορία στα μάτια του γιου όταν ακούστηκε το Bad και ασυναίσθητα αρχίσαμε να σιγοτραγουδάμε ... "Καλά που το ξέρεις εσύ αυτό το τραγούδι;;;"


Life Lately: September - Ioanna's Notebook

Επίσης τον Σεπτέμβριο επισκέφθηκα το Anamesa Spot για το Brow Styling Party της Benefit. Πρόκειται για ένα απίστευτα δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να κάνεις και τα ψώνια σου (διαθέτουν γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα αλλά και σειρά με είδη σπιτιού) αλλά και να πιείς τον καφέ σου, κάνουν μάλιστα και delivery. Το Brow Party ήταν υπέροχο. Τα κορίτσια της Benefit έδωσαν εξατομικευμένες συμβουλές σε κάθε μια από εμάς, παρέα ροζ ποτών και γλυκών. Μάλιστα ανεξαρτήτως αγορών όλες πήραμε το δωράκι μας, mini size προϊόντα Benefit.

Κάπως έτσι λοιπόν κύλησε ο Σεπτέμβριος για εμένα, εσείς τι όμορφο κάνατε το μήνα που πέρασε;

You Might Also Like

1 σχόλια

myTaste.gr