LIFE LATELY: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

14.2.18

Life Lately: January - Life updates | Ioanna's Notebook

Καλημέρα!
Ο πρώτος μήνας του 2018 πέρασε και καιρός να πούμε τα νέα μας, τι λέτε;
Ο Ιανουάριος είναι πάντα ένας μήνας προσαρμογής. Μετά την υπερβολή των γιορτών είναι ο μήνας που όλοι μικροί και μεγάλοι προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά και να επιστρέψουμε στη ρουτίνα μας.

Bridal Expo - Bridal Fashion Week 2018: Όλα όσα είδα | Ioanna's Notebook

Ένα από τα highlights του μήνα ήταν η Bridal Fashion Week. Μια τριήμερη εκδήλωση στο επιβλητικό Ζαππειο Μέγαρο που μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μπορείς να διαβάσεις την όλη εμπειρία μου στο αναλυτικό μου άρθρο.

Bridal Fashion Week 2018 - Bridal Expo 2018: Γεύση από την παραμυθένια επίδειξη νυφικών Fairytale by Polymnia

Επιπλέον στο πλαίσιο της Bridal Fashion Week, είχα την ευκαιρία να βρεθώ στα παρασκήνια του fashion show της αγαπημένης μου φίλης Πολύμνιας και να ζήσω από κοντά τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το show του ατελιέ της Fairytale by Polymnia. Όλες τις λεπτομέρειες αλλά και πολλές φωτογραφίες θα βρεις στο σχετικό μου άρθρο για το Edit your Life Magazine.

kopi pitas

Μιλώντας για το Edit your Life Magazine, τον μήνα που πέρασε εκμεταλλευθήκαμε το ταξίδι της αρχισυντάκτριάς μας Δέσποινας Πατεράκη στην Αθήνα και κάναμε το πρώτο Editor's Meeting της νέας χρονιάς αλλά κόψαμε και την πατροπαράδοτη πίτα μας για το καλό της νέας χρονιάς. Καταστρώσαμε τα σχέδιά μας για τους επόμενους μήνες αλλά ανταλλάξαμε και τα δωράκια μας (διάβασε εδώ πως περάσαμε στην κοπή της πίτας)


The good, the bad and the ugly side of blogging: What 3 years of blogging have teached me - Ioanna's Notebook

Το δεύτερο highlight του Ιανουαρίου ήταν τα γενέθλια του blogόσπιτού μου. Αυτή η μικρή γωνίτσα μου στο internet έγινε 3 ετών. Έμαθα πολλά αυτά τα 3 χρόνια, πολλά καλά αλλά και μερικά κακά (μπορείς να τα μάθεις όλα στο σχετικό άρθρο μου). Και το blogging όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή έχει δύο πλευρές. Από σένα εξαρτάται πια πλευρά θα δεις και πως θα πορευθείς. Εγώ έχω μάθει να βλέπω πάντα το καλό σε όλα και όλους και επιλέγω να ζω την ζωή μου με αισιοδοξία, θετική σκέψη και πολλά χαμόγελα. Μερικές φορές τρώω τα μούτρα μου αλλά εάν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις (περισσότερα για το πάθημά μου ... τον άλλο μήνα!).

Αυτό το μήνα διάβασα και αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα, τα οποία ίσως σε ενδιαφέρουν. Βάλε καφέ και πάμε να τα δούμε:

Το πεντάλεπτο μακιγιαζ της μαμάς
Πως να επιλέξεις τον σωστό ορό ανάλογα με την επιδερμίδα σου
5 + 1 Κατηγορίες ρούχων που πρέπει να ξεφορτωθείτε άμεσα
Τι είναι το vision board και πώς θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου
* Polka Dot Coffee Cup DIY
Όταν η απόγνωση σου χτυπά την πόρτα εσύ χτύπα το χέρι στο τραπέζι!

You Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr