ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017 // 2017 FAVORITE BEAUTY PRODUCTS

23.1.18

2017 Beauty Awards: My favorite beauty products for 2017 - Ioanna's Notebook
(scroll down for English) 

Αποχαιρετήσαμε το 2017 με τα καλά και τα κακά του και ήδη διανύουμε τον πρώτο μήνα του νέου έτους. Κάτι οι έντονοι ρυθμοί ζωής και ο χρόνος μοιάζει να περνά τόσο γρήγορα που πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεσαι ούτε τις αλλαγές στις εποχές ... Το 2017 ήταν σε γενικές γραμμές μια όμορφη χρονιά, με σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς αλλά γεμάτη ευχάριστες αναμνήσεις και νέες προκλήσεις.

Φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίζω πολλά προϊόντα ομορφιάς αλλά και να θυμηθώ άλλα παλιά και αγαπημένα. Μερικά ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, άλλα ... όχι και τόσο. Όπως και την περσινή χρονιά, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου Βραβεία Ομορφιάς για το 2017.


Μακιγιάζ

2017 Beauty Awards: My favorite beauty products for 2017 - Ioanna's Notebook

NYX Duo Chromatic Illuminating Powder

Αγαπώ πολύ τα highlighters και οτιδήποτε δίνει (διακριτική) λάμψη και η συγκεκριμένη πούδρα έγινε η αγαπημένη μου την χρονιά που πέρασε. Απλώνετε εύκολα με το πινέλο και είναι τόσο διακριτική αλλά ταυτόχρονα φωτίζει τόσο πολύ που πραγματικά δεν έχω λόγια να την περιγράψω.

Clinique Beyond Perfection foundation + consealer

Ένα από τα καλύτερα foundations που δοκίμασα φέτος, συνδιάζει τέλεια κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα. Ουσιαστικά είναι ένα προϊόν 2+1 αλλά δεδομένου των έντονων μαύρων κύκλων μου, χρησιμοποιώ έξτρα consealer για μέγιστη κάλυψη (ότι μπορώ να κάνω για να μην μοιάζω με panda).  Επιπλέον δεν αφήνει καμία λιπαρότητα και είναι ιδανικό για μεικτές επιδερμίδες όπως η δική μου.

W7 Africa  Bronzer Powder

Ένα bronzer που εγώ το χρησιμοποιώ και ως ρουζ καθώς οι αποχρώσεις ανακατεύονται και δίνουν κάθε φορά ένα νέο χρώμα. Έχει πολύ καλή απόδοση και διάρκεια.

 Yves Saint Laurent Touche Elcat

Ένα προιόν που χρησιμοποιώ για πάνω από μία δεκαετία - από τότε που κυκλοφορούσε σε μια και μοναδική απόχρωση! Πρόκειται για ένα ενυδατικό, λεπτόρευστο γαλάκτωμα σε μορφή στυλό-πινέλο το οποίο με ένα απλό κλικ χαρίζει λάμψη 8 ωρών ύπνου, σβήνει σκοτεινές περιοχές και μαύρους κύκλους.

Golden Rose Matte Metallic Lip Crayon

Η σειρά της Golden Rose Matte Crayon είναι η αγαπημένη μου και σιγά σιγά αποκτώ σχεδόν όλες τις αποχρώσεις αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερωτευόμουν τα νέα metallic χρώματα. Ουσιαστικά "γεφυρώνει" το χάσμα μεταξύ matte και metallic χωρίς να δείχνει υπερβολικό. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λιγάκι διστακτική ως προς το να τα δοκιμάσω καθώς οτιδήποτε περλέ με αποθαρρύνει αλλά πραγματικά πρόκειται για υπέροχες, μεταλλικές, διακριτικές αποχρώσεις (στη φωτογραφία βλέπεται την απόχρωση #02).

Περιποίηση προσώπου

2017 Beauty Awards: My favorite beauty products for 2017 - Ioanna's Notebook

L'oreal Pure Clay  Detox Wash

Για το συγκεκριμένο προϊόν δεν θα πω πολλά καθώς τα έχω πει όλα στο σχετικό review. Είναι ένα καθαριστικό προσώπου που αξίζει να δοκιμάσεις καθώς η αίσθηση και μόνο της καθαρότητας της επιδερμίδας μόλις το χρησιμοποιήσεις είναι μοναδική.

2017 Beauty Awards: My favorite beauty products for 2017 - Ioanna's Notebook

Estee Lauder Advanced Night Repair

Ότι και να σας πω για το συγκεκριμένο προϊόν είναι λίγο. Πρόκειται για τον απόλυτο ορό επιδιόρθωσης, ο οποίος καταπολεμά τα βασικά σημάδια γήρανσης όσο κοιμάσαι. Το επόμενο πρωί η επιδερμίδα είναι πιο λεία και πιο λαμπερή. Το έχω αγαπήσει!

Περιποίηση σώματος

2017 Beauty Awards: My favorite beauty products for 2017 - Ioanna's Notebook

Bioten Summer Look Body Lotion


Ένα προϊόν που με συντρόφευσε στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς που πέρασε καθώς χωρίς να είναι καθαρά αυτομαυριστικό, χαρίζει απαλό σταδιακό μαύρισμα που διαρκεί πολλές ημέρες μετά την έκθεση στον ήλιο. Το χρησιμοποίησα πολύ πριν φτάσει ο καιρός να εξορμίσω στην παραλία και εξακολούθησα να το χρησιμοποιώ μέχρι την έναρξη της εποχής του καλσόν. Είναι το ιδανικό για την αμήχανη στιγμή που δεν αντέχεις άλλο τα καλσόν αλλά τα πόδια σου είναι ακόμα τόσο μα τόσο άχρωμα!

La Roche-Posay My UV Patch

Το συγκεκριμένο δεν έχει κατηγορία αλλά έπρεπε να το βάλω κάπου. Σας έχω ήδη μιλήσει για την πρώτη μου γνωριμία με το συγκεκριμένο προϊόν και για το πόσα συμπεράσματα έβγαλα για την αντιηλιακή προστασία αλλά και για την αποτελεσματικότητα των αντιηλιακών προϊόντων. Ελπίζω να είναι διαθέσιμο και το επόμενο καλοκαίρι.

Άρωμα

2017 Beauty Awards: My favorite beauty products for 2017 - Ioanna's Notebook

Roses De Chloe Eau de Toilette


Αυτή την χρονιά αγάπησα πολύ το άρωμα Roses De Chloe, ένα θηλυκό, ρομαντικό και ντελικάτο άρωμα. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε.


Shop the Post


Ποιά ήταν τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς για την χρονιά που πέρασε; Αφήστε μου ένα μήνυμα!

2017 Beauty Awards: My favorite beauty products for 2017 - Ioanna's Notebook

You Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr