ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙ / WATERMELON MARGARITA POPSICLES

21.7.16


(scroll down for English)

Πρόσφατα αγοράσαμε ένα μικρό καρπούζι χωρίς σπόρους για να το δοκιμάσουμε - συνήθως αγοράζουμε τα μεγάλα, τα κλασικά με τους σπόρους. Τελικά το καρπούζι αποδείχθηκε μάπα και κατέληξε να πιάνει πολύτιμο χώρο στο ψυγείο, περιμένοντας κάποιον να το ξεφορτωθεί ... και τότε μου ήρθε η ιδέα ... Κάπου είχα σώσει στο Pinterest μια συνταγή για Μαργαρίτα Καρπούζι σε ξυλάκι. Μου πήρε λίγο χρόνο για να την εντοπίσω αλλά τελικά τα κατάφερα.
Λοιπόν, όποιος είχε την ιδέα για cocktail σε ξυλάκι ... αξίζει βραβείο. Είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι. Απλά φανταστείτε τον εαυτό σας να επιπλέον σε ένα μοδάτο φουσκωτό (όπως αυτό) με ένα cocktail σε ξυλάκι στο χέρι, Παράδεισος! 

Η συνταγή είναι απλή. Πολτοποιείτε το καρπούζι στο blender, προσθέτετε τα υλικά της Μαργαρίτα, βάζετε το μείγμα στις ειδικές φόρμες (δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις), καρφώνετε τα ξυλάκια και βάζετε στην κατάψυξη. Το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης συνταγής είναι ότι θα πρέπει να περιμένετε να παγώσουν πριν τα γευθείτε. 

 Εκτυπώστε τη συνταγή

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
4-5 φλ. καρπούζι χωρίς σπόρους, κομμένο σε κύβους 
1/4 φλ. tequila
2 κ.σ. Cointreau (ή Triple Sec)
3 κ.σ. σιρόπι μέντας (δείτε τη συνταγή παρακάτω)
1 κ.σ. χυμός λάιμ 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιήστε το καρπούζι στο μπλέντερ, προσθέστε την tequila, το Cointreau, στο σιρόπι και τον χυμό. Δοκιμάστε και προσθέσετε εάν χρειάζεται σιρόπι ή χυμό λάιμ. Ρίξτε το μείγμα στις ειδικές φόρμες και βάλτε στην κατάψυξη να παγώσουν. 

ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΝΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
1 φλ. νερό 
1 φλ. ζάχαρη
1 χούφτα φρέσκια μέντα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε τη ζάχαρη και το νερό σε ένα κατσαρολάκι και ανακατέψτε να λιώσει η ζάχαρη. Μόλις βράσουν αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τη μέντα. Αφήστε το στην άκρη να κρυώσει εντελώς και στη συνέχεια στραγγίξτε το. Διατηρείτε στο ψυγείο.
Πρωτότυπη συνταγή: I'm bored, let's go ...
Recently my hubby bought a small seedless watermelon with the intent of just give it a try as we tend to buy large watermelons with seeds. It wasn't as delicious as he hoped and it ended up in the fridge taking up valuable space. I was about to just throw it away when I had a lightbulb moment… I remember I'd pinned a Watermelon Margarita Popsicle and the perfect moment to give it a try.

Truly, whoever came up with the idea of buzzy popsicles is my favorite. Cocktails in frozen form to enjoy all summer long? Imagine eating these boozy popsicles and floating around on this thing all summer, that's heaven.
It is quite simple, just blend some watermelon and add Margarita ingredients. Poure the mixture into popsicle molds (find some suggestions below) and let them sit in the freezer until frozen. The hardest part is waiting for them to freeze!

 Print the recipe

WATERMELON MARGARITA POPSICLES

INGREDIENTS
4-5 cup diced watermelon, seedless
1/4 cup tequila
2 tbsp Cointreau (or Triple Sec)
3 tbsp mint syrup (find the recipe below)
1 tbsp lime juice

DIRECTIONS
Puree watermelon in food processor, add tequila, Cointreau, simple syrup and lime juice. Taste and add more simple syrup or lime if needed.
Pour into popsicle mold, insert sticks and freeze until frozen.

MINT SYRUP

INGREDIENTS
1 cup water
1 cup sugar
a handful of mint

DIRECTIONS
Bring sugar and water to a boil in saucepan. Stir until sugar is dissolved. Remove from heat and add mint. Let steep in syrup until cool, then strain and store in refrigerator.
Recipe: I'm bored, let's go ... 


SHOPPING




You Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr