DIY ΚΟΡΝΙΖΑ ΜΕ 3D ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ // DIY FRAMED 3D BUTTERFLIES

7.2.18


(scroll down for English)
Φεβρουάριος! Τι μήνας και αυτός! Όλες οι γιορτές μαζεμένες φέτος, τόσο μαζεμένες που μοιάζει ήδη σαν ένα μεγάλο τρελό πάρτυ. Και σε ποιόν δεν αρέσουν τα πάρτυ; Αυτό τον μήνα καλοσωρίζουμε ένα νέο μέλος στην παρέα των Creative Bloggers. Την Κική από το blog Creative Moments η οποία θα αντικαταστήσει για λίγο καιρό την Ελεάνα, όσο εκείνη θα ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα νέο μέλος στη δική της παρέα. Περισσότερα θα μάθεις από την Ελεάνα στην σχετική ανάρτησή της.

Creative Bloggers - After Christmas

Ο Ιανουάριος ήταν ένας δύσκολος από πλευράς διακόσμησης μήνας, καθώς η μετάβαση στη λιτότητα μετά την υπερβολή των γιορτών είναι δύσκολη (τουλάχιστον για το μάτι, γιατί ο χώρος αδειάζει και καθαρίζεται πιο εύκολα!). Έτσι λοιπόν το θέμα μας ήταν «After Christmas εποχή» και όπως πάντα μπορείς να βρείς όλα τα project συγκεντρωμένα στην ανάρτηση του VioletMimosa.

Ο Φεβρουάριος είναι σχεδόν πάντα ένας χουχουλιάρικος μήνας. Κάτι το κρύο, κάτι το γεγονός ότι τα πάντα γεμίζουν καρδούλες και θέλοντας και μη ... εδώ υπάρχει έρωτας όχι αστεία! Το θέμα μας γι' αυτόν τον μήνα είναι "Έρωτας είναι θαρρώ ..." (αγαπημένος Πάριος) αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αφού συνοδεύεται και από challenge ... Όχι κόκκινο! 



Όπως πάντα την αρχή έκανε η Ρία, η οποία μας έδειξε πως να φτιάξουμε υπέροχα Photo Holders με σύρμα, ενώ η Χριστίνα από το blog Art Decoration & Crafting μας έδειξε πως να μετατρέψουμε έναν καμβά σε τοίχο Σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να ανακυκλώσετε παλιές κορνίζες (αλλά και ενδεχομένως χαρτιά scrapbooking) και να φτιάξετε μοναδικά καδράκια με 3D effect. 


Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πια το κουράγιο να αλλάζω όσο συχνά θα ήθελα την διακόσμηση του σπιτιού. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να επικεντρώνομαι σε μικρές γωνιές κάθε φορά. Τελευταία ασχολούμαι με την διακόσμηση του δωματίου της κόρης μου. Έτσι λοιπόν με μια παλιά κορνίζα και μερικά χαρτιά scrapbooking έφτιαξα αυτό το καδράκι για να στολίσω τη συρταριέρα της. Παίζοντας με τα χρώματα αλλά και το σχήμα του κοπτικού μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά personalized καδράκια είτε για το χώρο σας είτε για να τα δωρίσετε σε μικρούς αλλά και μεγάλους. Ελάτε να σας δείξω πόσο απλό είναι ...


ΥΛΙΚΑ 
1 κορνίζα (χωρίς τζάμι)
1 κοπτικό με σχέδιο της αρεσκείας σας (εγώ χρησιμοποίησα αυτό)
2 χαρτιά scrapbooking με σχέδια της αρεσκείας σας
κόλλα στικ

ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Για αρχή φτιάχνουμε το φόντο της κορνίζας μας, κόβοντας το χαρτί στο επιθυμητό μέγεθος.
2. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κοπτικό κόβουμε σχέδια πάνω στο δεύτερο χαρτί.


3. Μπορούμε να σχεδιάσουμε ελαφρά με ένα μολύβι το σχέδιο το οποίο θέλουμε να γεμίσουμε. Εν προκειμένω εγώ έφτιαξα μια καρδιά.
4. Σηκώνουμε ελαφρά τα φτερά των πεταλούδων (ώστε να δημουργηθεί το 3D effect) και τις κολλάμε, γεμίζοντας το σχέδιο μας.
5. Το καδράκι σας είναι έτοιμο! Τόσο απλό!

Αυτή ήταν η δική μου δημιουργία. Σειρά αύριο έχει η Ζωγραφιά από το blog Bisozozo.

Μην ξεχάσεις να δεις και τις υπόλοιπες αναρτήσεις των Creative Bloggers. 

Ιωάννα από Ioanna's Notebook 


You Might Also Like

1 σχόλια

myTaste.gr