REVIEW: KORRES ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΟ ΚΑΙ ΣΙΤΡΟΝΕΛΑ

15.8.17

Review: Korres Αντικουνουπικό με μύρτιλο και σιτρονέλα - Ioanna's Notebook

Ο καλύτερος φίλος των διακοπών μετά το αντιηλιακό είναι το ... αντικουνουπικό! Κατά έναν περίεργο λόγο, φέτος τα κουνούπια είναι πολλά και δεν περιορίζουν τις "βόλτες" τους μόνο στις απογευματινές ώρες αλλά καθόλη την ημέρα. Δεν ξέρω, μπορεί να παίζει ρόλο το γεγονός ότι βρισκόμαστε τόσο κοντά στη θάλασσα ή μπορεί να είμαστε γλυκοαίματοι και να μας προτιμούν! Σε κάθε περίπτωση παίρνω τα μέτρα μου και δεν αποχωρίζομαι το αντικουνουπικό γαλάκτωμα Korres με μύρτιλο και σιτρονέλα. 

Το προϊόν 
Το αντικουνουπικό Korres με μύρτιλο και σιτρονέλα, δεν περιέχει parabens, έχει ιδιαίτερα ευχάριστη μυρωδιά και είναι κατάλληλο και για παιδιά από 2 ετών και άνω (αν και το χρησιμοποιώ στην κόρη μου από την ηλικία του ενός έτους). Πρόκειται για ενυδατικό γαλάκτωμα σε μορφή σπρέι, σε πρακτική συσκευασία με αντλία ψεκασμού χωρίς προωθητικά αέρια. Έχει ευχάριστη μυρωδιά και απλώνετε εύκολα. Η εντομοαπωθητική του δράση είναι αρκετά καλή καθώς πραγματικά απωθεί τα κουνούπια και χάρη στο εκχύλισμα ενεργής αλόης που περιέχει, έχει καταπραϋντική δράση. 

Χρήση 
Είναι κατάλληλο τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Για καλύτερη αποτελεσματικότητα, καλό είναι να επαναλάβετε κάθε 1-2 ώρες. 

Αρνητικό 
Το μοναδικό αρνητικό είναι ότι δεν αποροφάται ιδιαίτερα γρήγορα και αφήνει μια ιδιαίτερα λιπαρή αίσθηση, πράγμα που σε αναγκάζει να το απλώσεις με το χέρι. 

Τελικό συμπέρασμα 
Πρόκειται για ένα αρκετά αποτελεσματικό αντικουνουπικό γαλάκτωμα με ευχάριστο άρωμα, ιδανικό για την εξοχή και τις καλοκαιρινές νύκτες, το οποίο δεν λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών και όχι μόνο. Το αντικουνουπικό γαλάκτωμα Korres με μύρτιλο και σιτρονέλα κοστίζει γύρω στα 8,00€ και θα το βρείτε στα φαρμακεία αλλά και στα μεγάλα καταστήματα ειδών ομορφιάς. 

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;

* Στην αγορά μπορείτε να βρείτε και το νέο εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα Korres με ευκάλυπτο και μύρτιλο, το οποίο προσφέρει αποδεδειγμένη αποτελεσματική προστασία για 5 ώρες από κουνούπια και σκίπες και 4 ώρες από το κουνούπι τίγρης. 




You Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr