Η OYSHO ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ FLAGSHIP ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

27.6.18

Η Oysho εγκαινιάζει το νέο τεχνολογικό flagship στο Portal de l’Àngel | Ioanna's Notebook


Το νέο flagship κατάστημα της Oysho βρίσκεται επί της οδού Portal de l'Àngel 26, εκεί όπου παλιότερα υπήρχε το εμβληματικό κατάστημα ειδών ραπτικής Mercería Santa Ana και έχει συνολικό εμβαδόν πάνω από 500 m2 που εκτείνονται σε δύο ορόφους.

Η τεχνολογία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο κατάστημα flagship της Oysho με μία νέα έννοια αγοράς που υιοθετεί νέους τρόπους πληρωμής που διευκολύνουν την πολυδιαυλική εμπειρία, ενσωματώνοντας έτσι τα φυσικά καταστήματα με τον κόσμο online.

Η Oysho εγκαινιάζει το νέο τεχνολογικό flagship στο Portal de l’Àngel | Ioanna's Notebook

Το νέο flagship της Oysho ενώνει την αυτόματη εξυπηρέτηση και την υποβοηθούμενη πώληση που επιτρέπει στον κάθε αγοραστή να διαλέξει την πιο άνετη επιλογή. Όλο το προσωπικό έχει μία ηλεκτρονική συσκευή που συνοδεύει τον πελάτη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς, από την επιλογή του προϊόντος έως τη στιγμή της πληρωμής, την οποία μπορεί να πραγματοποιήσει σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος. Η άλλη καινοτομία που ενσωματώνει το flagship είναι μία ζώνη με ταμεία αυτόματης εξυπηρέτησης, όπου οι πελάτες μπορούν να επεξεργαστούν την αγορά τους αυτόνομα, μέσω ενός συστήματος ανάγνωσης του γραμμωτού κώδικα και ένα μηχάνημα αφαίρεσης του αντικλεπτικού ενδυμάτων. Επίσης, στην περίπτωση που ο πελάτης δεν βρίσκει το επιθυμητό προϊόν, υπάρχει η δυνατότητα να ζητηθεί online και να το παραλάβει στο σπίτι ή από το κατάστημα εντός 24 - 48 ωρών.

Η Oysho εγκαινιάζει το νέο τεχνολογικό flagship στο Portal de l’Àngel | Ioanna's Notebook

Σε όλο τον χώρο του flagship υπάρχει δωρεάν Wi-fi και μία ειδική lounge ζώνη με συσκευή φόρτισης κινητών. Η διακόσμηση του καταστήματος συμπληρώνεται από διάφορα videowalls και οθόνες όπου παρουσιάζονται οι τελευταίες εκδόσεις της Oysho.

Από αρχιτεκτονικής άποψης, το νέο κατάστημα flagship της Oysho, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της πόλης, συνδυάζει μία παραδοσιακή αισθητική με ένα μέρος της αρχικής αρχιτεκτονικής του παλιού καταστήματος ειδών ραπτικής, διατηρώντας κάποιες λεπτομέρειες όπως το κιγκλίδωμα της σκάλας, τις καμάρες ή τον φεγγίτη του πρώτου ορόφου.

Η Oysho εγκαινιάζει το νέο τεχνολογικό flagship στο Portal de l’Àngel | Ioanna's Notebook

Η Oysho στοιχηματίζει σ' ένα ζεστό περιβάλλον με τη χρήση υλικών όπως το ξύλο και το μέταλλο, συνδυάζοντάς τα με νέα έπιπλα και μετατρέποντάς το στον ιδανικό χώρο για να παρουσιάσει όλες τις σειρές που διαθέτει η μάρκα: εσώρουχα, πιτζάμες, homewear, παραλία, beachwear, αθλητικά, υποδήματα και αξεσουάρ.

Η Oysho έχει παρουσία σε 54 χώρες και διαθέτει πάνω από 675 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Η Oysho είναι παρούσα και σε 33 χώρες ακόμα με το online της κατάστημα www.oysho.com

You Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr