BOOK CLUB: "ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ" ΚΑΙ "ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ", ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ

4.5.19

Book Club: "Μια στιγμή" και "Μια αγκαλιά", Μαρίνα Γιώτη από τις Εκδόσεις Διόπτρα | Ioanna's Notebook


Μετά την επιτυχία του βιβλίου «Μια καρδιά», που αφορά στη σχέση αγάπης της μαμάς με την κόρη της, η αγαπημένη συγγραφέας μικρών, αλλά και λίγο πιο μεγάλων αναγνωστών, Μαρίνα Γιώτη «ξαναχτυπά» με δυο ολοκαίνουργια βιβλία, τα οποία ανήκουν στην σειρά-αφιέρωμα στις γονεϊκές σχέσεις. Τα βιβλία «Μια αγκαλιά» και «Μια στιγμή» μιλούν την μοναδική σχέση πατέρα και κόρης και μητέρας-γιού αντίστοιχα. 

"Μια στιγμή"

Από τη στιγμή που γεννιούνται, τους χαρίζουμε την καρδιά µας χωρίς δεύτερη κουβέντα για να τους προστατεύει από κάθε αναποδιά. Στα πέντε, µας κοιτάνε στα µάτια και στην εφηβεία οποιαδήποτε τρυφερότητα είναι αιτία πολέμου, αλλά στα τριάντα ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι «μάνα είναι µόνο μία». Έτσι, σε μια μόνο στιγμή, χωρίς να το καταλάβουμε, οι ρόλοι αντιστρέφονται και είμαστε εμείς πια υπό την προστασία τους. Αυτό είναι ένα βιβλίο για να πούμε όλα όσα θα θέλαμε στην πιο αδιαπραγμάτευτη αγάπη της ζωής µας, τους γιους μας.

"Μια αγκαλιά"

Οι περισσότερες κόρες έχουμε τεράστια αδυναμία στον πατέρα μας. Ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, μια σχέση που καθορίζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το άλλο φύλο, ένα πρότυπο που μας κυνηγά σε όλη μας τη ζωή και ένα μέτρο σύγκρισης για κάθε άντρα που συναντάμε. Κοντά του νιώθουμε ασφαλείς και η έλλειψή του μας ωθεί να ψάχνουμε αγωνιωδώς για κάτι που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξεπερνάμε ποτέ και ας μην το παραδεχόμαστε. Όμως και οι μπαμπάδες μας δεν έχουν μάτια για άλλη, εκτός και αν είναι η αδελφή μας. Μεγαλωμένοι να μη δείχνουν τα αισθήματά τους, τα λόγια που τελικά δεν ειπώνονται δημιουργούν σχέσεις που κινούνται κάπου μεταξύ υπερπροστασίας και λατρείας. 

Τα βιβλία "Μια στιγμή" και "Μια αγκαλιά" της Μαρίνας Γιώτη είναι δύο συγκινητικά λευκώματα με υπέροχη, τρυφερή εικονογράφηση. Με απλό τρόπο η συγγραφέας και εικονογράφος τους, μιλά για τις υπέροχες αυτές γονεϊκές σχέσεις βάζοντας την σωστή δόση ευαισθησίας και μας παρασύρει σε έναν κόσμο μοναδικών συναισθημάτων. Τα δύο αυτά βιβλία, μαζί με το βιβλίο "Μια αγάπη", το οποίο μιλά για την μοναδική σχέση μητέρας και κόρης, ανήκουν στο αφιέρωμα της Μαρίας Γιώτη στις γονεϊκές σχέσεις. Αναμένουμε με ανυπομονησία και το τέταρτο βιβλίο της σειράς, αυτό που θα αναφέρετε στη σχέση πατέρα και γιού! 

Τα βιβλία "Μια στιγμή" και "Μια αγκαλιά" της Μαρίνας Γιώτη κυκλοφορούν σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Διόπτρα. 

Book Club: "Μια στιγμή" και "Μια αγκαλιά", Μαρίνα Γιώτη από τις Εκδόσεις Διόπτρα | Ioanna's Notebook

Οι Εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν να καλοσωρίσετε στον κόσμο τα δίδυμα βιβλία της Μαρίνας Γιώτη σε μια μεγάλη γιορτή με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 5 Μαϊου 2019 στις 11:30 στο Sunny Sports Club. 

Book Club: "Μια στιγμή" και "Μια αγκαλιά", Μαρίνα Γιώτη από τις Εκδόσεις Διόπτρα | Ioanna's Notebook



You Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr