WEDDING FILES: DOs & DON'Ts ΤΟΥ ΝΥΦΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5.5.19




Υποψήφιες νυφούλες ψυχραιμία!!! Μπορεί η ημερομηνία του γάμου σας να πλησιάζει και σίγουρα έχετε φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες για να είναι όλα όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί, ήρθε η ώρα όμως να φροντίσετε και τον εαυτό σας. Σίγουρα θα έχετε κάνει ένα δοκιμαστικό για το πώς θα θέλατε να είναι το μακιγιάζ σας για την πιο ευτυχισμένη στιγμή στην ζωή σας. Δεν είναι αργά όμως να προσέξετε κάποιες βασικές λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το αποτέλεσμα και θα σας κάνουν να λάμπετε όχι μόνο από ευτυχία αλλά και από το υπέροχο μακιγιάζ σας. 


Πολύ συχνά με ρωτάνε ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για μία νύφη και δίχως δεύτερη σκέψη απαντώ «Αυτό που κάνει την κάθε γυναίκα να αισθάνεται και να δείχνει όμορφη». Οι προσδοκίες σε συνδυασμό με τις ανάγκες διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. Ως επαγγελματίας makeup artist με ειδίκευση στο bridal μπορώ να πω με σιγουριά πως κατανοώντας αυτούς τους δύο βασικούς παράγοντες έχεις καταφέρει ένα πετυχημένο νυφικό μακιγιάζ και μία ευτυχισμένη νύφη. 


Become the most beautiful you

Κάθε άνθρωπος όμως έχει την δική του αισθητική, τα δικά του όρια και τις δικές του απαιτήσεις για το τι θεωρεί πετυχημένο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κάτι τόσο αόριστο όπως μία τέχνη, την τέχνη του μακιγιάζ. Νομίζω όμως πως όλοι θα συμφωνήσουμε στα παρακάτω dos & don’ts που είναι αυτές οι μικρές- μεγάλες λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. 

Dos
Προτίμησε την χρωματική παλέτα που να ταιριάζει με την προσωπικότητα σου και το στυλ σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την ταυτότητα σου γιατί αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίζεις από κάθε άλλη νύφη και να είσαι η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου. 

→ Επέλεξε να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου με ψεύτικα τουφάκια. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα άψογα προσαρμοσμένο στα δικά σου μάτια. Τα τουφάκια σε αντίθεση με την ολόκληρη βλεφαρίδα (τρέσα) έχουν το πλεονέκτημα να τονίζουν το βλέμμα χωρίς να το βαραίνουν και χωρίς να διακρίνετε τίποτα υπερβολικό ή ψεύτικο.


I just wake up like this

 Χρησιμοποίησε luxury προϊόντα που θα κάνουν το δέρμα σου να ακτινοβολεί από φρεσκάδα και υγεία και θα αντέξουν σε ότι δοκιμασία κι αν βρεθούν. Αυτήν την ημέρα αξίζεις μία πινελιά πολυτέλειας ακόμη και στο μακιγιάζ σου . Άλλωστε η πρωταγωνίστρια είσαι εσύ. 



Don’ts
→ Μην βάλεις αντηλιακό! Είναι η μοναδική φορά που θα με ακούσεις να το λέω αυτό. Ούτε καν ενυδατική κρέμα με SPF. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει flash back στις φωτογραφίες και δεν θέλουμε να το ρισκάρουμε με τίποτα. Το ζητούμενο σήμερα είναι η φρέσκια και αψεγάδιαστη επιδερμίδα και βέβαια η διάρκεια μέχρι το τέλος.

→ Απέφυγε το lip gloss. Όσο ωραίο και juice είναι το αποτέλεσμα που δίνει στα χείλη μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα αν ακουμπήσεις κατά λάθος τα χέρια σου ή τα μαλλιά σου ή ακόμη χειρότερα το πρόσωπο του αγαπημένου σου. Άλλωστε υπάρχουν τρόποι να δώσεις λάμψη στα χείλη σου και χωρίς lip gloss και μπορείς πάντα να το προσθέσεις μετά το μυστήριο και μετά τις πρώτες φωτογραφίες. 

 Πες ΟΧΙ στις υπερβολές! Μην πέσεις στην παγίδα να ακολουθήσεις όλα τα makeup trends της εποχής που προτείνουν celebrities και εταιρίες καλλυντικών και κυριαρχούν στο instargam. Σίγουρα θα σου δοθούν τόσες άλλες ευκαιρίες να τα δοκιμάσεις. Ας μην είναι η μέρα του γάμου σου που είναι μία και μοναδική.



Extra bridal tip

Το νυφικό μακιγιάζ επιβάλετε να είναι λαμπερό και κομψό, να αποπνέει φινέτσα και πολυτέλεια. Πάνω από όλα όμως πρέπει να είναι διαχρονικό. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να βλέπεις τις φωτογραφίες του γάμου σου σε 10 και 20 χρόνια από τώρα και να θαυμάζεις την πιο όμορφη νύφη, εσένα. 

Τελευταία πρόταση που έχω να σου κάνω ως γυναικά και έχοντας περάσει από την θέση της νύφης είναι να απολαύσεις όσο μπορείς την κάθε στιγμή της ημέρας αυτής γιατί η κάθε στιγμή είναι μοναδική και έτσι πρέπει να την ζήσεις. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και διώξε μακριά κάθε τι αρνητικό. Εστίασε μόνο στα θετικά και την χαρά που σου δίνει όλη η διαδικασία, από την προετοιμασία ως την λήξη της βραδιάς. Και να θυμάσαι είναι η μέρα του γάμου σου, τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση ο κόσμος να χαλάσει. 


Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο bridal προφίλ μου στο Instagram @litsageorgiadou_mua
Αν έχεις οποιαδήποτε απορία για το νυφικό σου μακιγιάζ, μην διστάσεις να με ρωτήσεις … 





You Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr