BOOK CLUB: ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ EBOOK, ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ

6.3.19

BOOK CLUB: Διάβασε ένα ebook, οι Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο κάνουν δώρο | Ioanna's Notebook #bookclub #book #ebook


Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Εβδομάδα Ψηφιακού Βιβλίου. Με σύνθημα «Διάβασε ένα ebook» διοργανώνονται ανά τον κόσμο ποικίλες εκδηλώσεις για την ηλεκτρονική ανάγνωση. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις διαθέτουν ένα μεγάλο μέρος του καταλόγου τους σε ψηφιακή μορφή και προτείνουν ebooks που ικανοποιούν ποικίλες αναγνωστικές προτιμήσεις.
Τα ebooks είναι πρακτικά, μπορείτε να έχετε πολύ περισσότερα από ένα βιβλίο τη φορά μαζί σας χωρίς επιπλέον βάρος, χωράνε στο κινητό ή/και στο tablet σας - άρα όπου και να πάτε έχετε πάντα ένα βιβλίο. Επιπλέον οι σελίδες του δεν τσακίζονται (όλοι οι βιβλιολάτρεις γνωρίζουν πόσο άσχημο είναι αυτό) και ακόμα και αν θέλετε να υπογραμμίσετε κάτι που σας άρεσε μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα χωρίς να το καταστρέψετε. Μην ξεχνάτε ότι η μυρωδιά των βιβλίων και ιδιαίτερα των παλιών είναι υπέροχη, αλλά δεν συναγωνίζεται με τίποτα τη μυρωδιά του δάσους! 

BOOK CLUB: Διάβασε ένα ebook, οι Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο κάνουν δώρο | Ioanna's Notebook #bookclub #book #ebook

Σας προτείνω να δοκιμάσετε να διαβάσετε ένα ebook και μάλιστα χωρίς να ξοδευτείτε καθώς οι Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Εβδομάδα Ψηφιακού Βιβλίου, σας κάνουν δώρο ένα ebook. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα έως 10 Μαρτίου 2019 και να επιλέξετε μεταξύ των πέντε τίτλων που προτείνονται, ανάμεσα στους οποίους είναι και τα "Το αστέρι του διαβόλου" του Jo Nesbo και το "Αιχμηρά αντικείμενα" της Gillian Flynn. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση μπορείτε να βρείτε εδώ. 

Τα βιβλία είναι παντός καιρού! Αγκαλιάζουν την τεχνολογία και ζουν και στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα. Διαβάστε ένα ebook! 



You Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr