3+1 BEAUTY ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ

9.4.19

3+1 Beauty βήματα που πρέπει να κάνεις τώρα για να ανανεώσεις το σώμα σου και να υποδεχθείς την Άνοιξη | Ioanna's Notebook



Τι κι αν ο καιρός μας κάνει κολπάκια με βροχούλες και ξαφνικές πτώσεις θερμοκρασίας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι σύντομα θα έρθει η μέρα που θα μυρίσει καλοκαίρι και θα πετάξουμε από πάνω μας όλα τα περιττά ρούχα. Το θέμα είναι πόσο έτοιμες νιώθουμε! Challenge accepted λοιπόν γιατί εμείς θα είμαστε πανέτοιμες. 
Στο προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για το πως θα αποτοξινώσουμε το σώμα μας και να επαναφέρουμε την χαμένη λάμψη στο δέρμα μας μετά τον βαρύ χειμώνα. Σήμερα θα εμβαθύνουμε στο θέμα body renewal και θα στοχεύσουμε σε σημεία που χρειάζονται ειδική φροντίδα. Σημεία που ολοκληρώνουν την περιποίηση και απογειώνουν την εμφάνιση μας. 

1ο Βήμα | Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα 

Πρώτο και κυριότερο είναι να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στα πόδια στο μπικίνι, στις μασχάλες αλλά και όπου αλλού χρειάζεται. Τον χειμώνα παραμελήσαμε λιγάκι τις τρίχες στο σώμα μας γιατί δεν φαίνονται και πολύ, γιατί δεν είναι πολλές γιατί απλά βαριόμασταν. Δεν παίρνει άλλη παράταση όμως. Η ζούγκλα της τρίχας πρέπει να εξαφανιστεί. Ακόμη και στην περίπτωση που έχετε κάνει λέιζερ και έχουν μείνει σκόρπιες τριχούλες εδώ κι εκεί, την άνοιξη είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφτείτε τον δερματολόγο/αισθητικό για μία επαναληπτική συνεδρία έτσι ώστε το καλοκαίρι να σας βρει έτοιμες. Αν πάλι χρησιμοποιείτε κερί για την αποτρίχωση σας, ξεκινήστε πιο εντατικά τα ραντεβού σας με την αισθητικό σας για να έχετε πάντα βελούδινο δέρμα αφού οι τρίχες εξασθενούν σιγά σιγά και το καλοκαίρι τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή. Δεν θα αναφερθώ καθόλου στην χρήση ξυραφιού καθώς διαφωνώ τελείως με αυτόν τον τρόπο αποτρίχωσης. 

3+1 Beauty βήματα που πρέπει να κάνεις τώρα για να ανανεώσεις το σώμα σου και να υποδεχθείς την Άνοιξη | Ioanna's Notebook

2ο Βήμα | Πεντικιούρ

Μην πας πουθενά αν δεν κάνεις πρώτα ένα περιποιημένο πεντικιούρ. Τα πέλματα μας ταλαιπωρούνται μέσα στα κλειστά παπούτσια κι όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τα πόδια μας ασφυκτιούν. Νομίζω αξίζουν την καλύτερη περιποίηση για να ξεκουραστούν αλλά και να καλλωπιστούν. Σκληρά σημεία, κάλοι, αφυδατωμένο δέρμα και παραμελημένα νύχια ήρθε η ώρα να εξαφανιστούν και να κλέψει την παράσταση το εντυπωσιακό βερνίκι που θα βάψεις τα νύχια σου. Είμαι σίγουρη μετά από το πεντικιούρ θα περπατάς με άλλη χάρη. 
Και μην ξεχνάς! Να βάζεις κάθε μέρα ενυδατική κρέμα στα πέλματα σου για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα του πεντικιούρ για μέρες.

3+1 Beauty βήματα που πρέπει να κάνεις τώρα για να ανανεώσεις το σώμα σου και να υποδεχθείς την Άνοιξη | Ioanna's Notebook

3ο Βήμα | Πλάτη

Ένα από τα σημεία που κυριολεκτικά ξεχνάμε όλο τον χειμώνα είναι η πλάτη μας. Μην ξεχάσεις λοιπόν να περιποιηθείς και αυτό το σημείο για να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα εξώπλατα μπλουζάκια απαλλαγμένο από σπυράκια και λιπαρότητα. Ναι, υποφέρει και η πλάτη από λιπαρότητα και γενικά είναι ένα σημείο που τον χειμώνα δυσανασχετεί μέσα στα χοντρά ρούχα. Χρησιμοποίησε λοιπόν μία τρίχινη βούρτσα σώματος με μακριά λαβή και κάνε μασάζ με το ενυδατικό σου αφρόλουτρο την ώρα του ντουζ. Δεν έχεις βούρτσα; Ζήτησε από τον αγαπημένο σου να σε βοηθήσει και μετά κάνε κι εσύ το ίδιο γι΄ αυτόν. Θα το εκτιμήσει δεόντως και θα σας φέρει και λίγο πιο κοντά. 

Extra tip!

Βάλε «χρώμα» στην ζωή σου με ένα αυτομαυριστικό προϊόν. Μετά από τόσους μήνες κρυμμένη από τον ήλιο, τα λευκά μας πόδια δεν είναι και ότι πιο κολακευτικό για τις πρώτες εμφανίσεις της άνοιξης. Την λύση θα δώσει ένα προϊόν που θα σκουραίνει ελαφρώς και θα δώσει μία μπρονζέ λάμψη στο δέρμα σου και θα σε βγάλει από αυτήν την άβολη θέση. Χρησιμοποίησε το σε όλα τα σημεία που το δέρμα θα αποκαλύπτετε από τα ρούχα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος και για μεγαλύτερη ασφάλεια κάνε ένα τεστ λίγες μέρες πριν για να είσαι σίγουρη πως δίνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς. 

Αποστολή εξετελέσθη! Τώρα δεν έχεις παρά να χαρείς την άνοιξη πλήρως ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ… 

Αν σου άρεσε το σημερινό body rejuvenation μην ξεχάσεις να μου γράψεις ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post και όπως πάντα θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σου. Τα λέμε σύντομα λοιπόν με ένα νέο beauty post. 
It's body detox time! Υποδεχόμαστε την Άνοιξη με αποτοξίνωση στο σώμα μας, σβήνοντας τα σημάδια που άφησε ο Χειμώνας πάνω μας| Ioanna's Notebook #beauty #body #detox #bodydetox #beautytips #bodycare

3+1 Beauty βήματα που πρέπει να κάνεις τώρα για να ανανεώσεις το σώμα σου και να υποδεχθείς την Άνοιξη | Ioanna's Notebook

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Ωραίο το άρθρο σου! Ειδικά, το πεντικιούρ είναι ένα από τα πράγματα που πάντα θέλω να κάνω και όλο το αμελώ! Οπότε τώρα ήρθε η ώρα ;)

    Φιλιά.
    Χρύσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ! Η Άνοιξη είναι μια καλή ευκαιρία για ολοκληρωτική ανανέωση!

      Διαγραφή

myTaste.gr