ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΡΥΖΙΟΥ (2 ΥΛΙΚΑ) / COCO POPS TRUFFLES (2 INGREDIENTS)

30.4.15

Ioanna's Notebook - Coco Pops truffles (only 2 ingredients)

Το να έχεις πάντα κάτι στο σπίτι σου για να προσφέρεις στους αναπάντεχους καλεσμένους σου είναι σημαντικό (για μένα τουλάχιστον) γι' αυτό και η συνταγή που ακολουθεί θα σας λύσει τα χέρια. 

Με δύο μόνο υλικά και έχετε νόστιμα σοκολατάκια γρήγορα και χωρίς κόπο.
https://sites.google.com/site/ioannasnotebook/home/sokolatakia-me-demetriaka-ryziou?tmpl=%2Fsystem%2Fapp%2Ftemplates%2Fprint%2F&showPrintDialog=1

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΡΥΖΙΟΥ

περίπου 40 τεμάχια
προετοιμασία: 20 λεπτά - αναμονή: 2 ώρες

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
375 γρ. σοκολατένια δημητριακά ρυζιού (π.χ. coco pops)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στρώνουμε ένα μεγάλο ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

Λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμμάτων την σοκολάτα προσεκτικά να μην μας καεί. Ανακατεύουμε ώστε να έχουμε ένα λείο μείγμα και την αφήνουμε για λίγο στην άκρη ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Ρίχνουμε τα δημητριακά και ανακατεύουμε καλά. Με ένα μικρό κουταλάκι πέρνουμε δόσεις από το μείγμα μας και με την βοήθεια ενός δεύτερου κουταλιού το αφήνουμε απαλά στο ταψί (ώστε να σχηματίσουμε μικρά βραχάκια). Αφήνουμε τα βραχάκια κατά μέρος να κρυώσουν εντελώς και να σταθεροποιηθούν.

Στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε αεροστεγές δοχείο και τα διατηρούμε στο ψυγείο. Σερβίρονται σε θερμοκρασία δωματίου.
 
If you believe that having something to treat your unexpected guests is important, then this is the recipe for you.

An only two ingredients quick recipe for truffles.
https://sites.google.com/site/ioannasnotebook/home/coco-pops-truffles?tmpl=%2Fsystem%2Fapp%2Ftemplates%2Fprint%2F&showPrintDialog=1

COCO POPS TRUFFLES

aprox. 40 pieces
preparation: 20 min. - waiting: 2 hours

INGREDIENTS
200 gr. dark chocolate chips
375 gr. chocolate rice cereal (like Kellogg's coco pops)

HOW TO MAKE
Lay a large baking sheet with wax paper. 

Melt carefully in double boiler or microwave the chocolate. Stir gently so as to have a smooth mixture and let aside to come to room temperature.

Add the cereal and mix well. With a small spoon take small doses of the mixture and with the help of a second spoon gently let on to the wax paper (form small rocks). Let the small "rocks" aside to cool completely and stabilize. 

Then place them in an airtight container and store in the refrigerator. Serve at room temperature.

You Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr