WHITE PROJECT BY WHITE WEDDING MAGAZINE

18.12.18

Το WHITE PROJECT by White Wedding Magazine είναι ένας ακόμη λόγος για να μην χάσετε το κορυφαίο Bridal Fashion Event της νέας χρονιάς | Ioanna's Notebook


Το WHITE PROJECT by White Wedding Magazine είναι ένας ακόμη λόγος για να μην χάσετε το κορυφαίο Bridal Fashion Event της νέας χρονιάς. Στο πλαίσιο της Bridal Expo, η οποία θα διεξαχθεί 12-14 Ιανουαρίου 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη bridal εμπειρία. 

Για πρώτη φορά το White Wedding Magazine διοργανώνει ένα πρωτοποριακό project, προσφέροντας στους μελλόνυμφους μια ολοκληρωμένη bridal πρόταση αλλά και ένα υπέροχο δώρο. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αίθουσα 6, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κορυφαία ονόματα στο χώρο της νυφικής μόδας και της γαμήλιας οργάνωσης και να συζητήσουν τις προτάσεις τους για τον δικό τους γάμο. 

Επιπλέον όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το πλούσιο δώρο του WHITE PROJECT by White Wedding Magazine μετά από κλήρωση. Το WHITE PROJECT by White Wedding Magazine, θα χαρίσει σε ένα τυχερό ζευγάρι ένα υπέροχο designer νυφικό φόρεμα δια χειρός Erifilli Nikolopoulou Ηaute Couture, ένα κοστούμι για τον γαμπρό δια χειρός Nikos Apostolopoulos αλλά και πολλά επιπλέον πλούσια δώρα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, μείνετε συντονισμένοι. 

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την φετινή Bridal Expo
Bridal Expo: Το Bridal Fashion Event της νέας χρονιάς που δεν πρέπει καμία μελλόνυμφη να χάσει | Ioanna's Notebook


You Might Also Like

0 σχόλια

myTaste.gr